top of page
  • Gabriela B.

Nové brýlové čočky pro Vaše děti. EYEZEN KIDS

Firma Essilor představuje zcela novou času brýlových čoček EYEZEN KIDS speciálně navrhnuté pro děti a jejich komfortní nošení a ochranu jejich očí po celý rok.



Děti mají jiné potřeby než dospělí. Děti mají tendenci hýbat očima o hodně více než dospělí a často se koukají na svět směrem nahoru, protože jsou nižší, tím pádem využívají větší plochy čočky. Děti vyžadují specifické řešení čoček, které dokonale odpovídá jejich životnímu stylu, rysům tváře, potřebám a jejich chování.


Ve společnosti Essilor navrhli Eyezen Kids, jednoohniskové čočky určené výhradně pro děti, aby si mohly vychutnat ostřejší , jasnější a komfortnější vidění v jakékoliv situaci. Čočky Eyezen Kids berou v úvahu 3 klíčové parametry zraku dětí, aby zabezpečily , že jejich oči zůstanou uvolněné, chráněné a korekcí čoček napravené po celý den.


  • Morfologie hlavy a tváře dětí

Brýlové čočky Eyzen Kids jsou přizpůsobené morfologii hlavy a tváře dětí, která se liší od morfologie dospělých.


  • Objektová vzdálenost

Celá brýlová čočka je optimalizovaná pro různou vzdálenost objektů a poskytuje bezrpoblémové vidění pro všechny každodenní činnosti.


  • Směr pohledu

Design čoček Eyezen Kids zohledňuje vizuální chování dětí a směr jejich častého pohledu. Zorná oblast čoček je o 60% širší než u standardních jednoohniskových čoček, tím pádem poskytuje výrazně zvýšený zrakový komfort.



Dopřejte dětským očím to nejlepší co mohou mít. Jejich oči si to zaslouží.


Kdy je nejvhodnější jít k očnímu lékaři ? to vše se dozvíte ZDE .DĚTI A JEJICH ZRAK

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Oakley

bottom of page