top of page
Vyhledat
Gabriela B.

Brýlové obruby Blackfin

Aktualizováno: 22. 7. 2021



HISTORIE

Jejich historie začala v roce 1971 v Agordu, krásném horském městečku, kde příroda určuje styl města, kde bílé zasněžené zimy střídají jasná léta, kde jsou okouzlující alpská jezera a krásné lesy.

Jejich největším zdrojem inspirace jsou krásy Dolomit, které je obklopují. I přesto , že sledují nejmodernější trendy, nikdy nechtějí ztratit kontakt s jejich kořeny. Kdyby se tak stalo, zradili by sebe i jejich představu o tom, co Made-in-Italy skutečně znamená.

Blackfin jsou hrdí na to , že mají všechny procesy v jednom státě i městě. Je to jejich přednost - ,,Neomadeinitaly". Existuje velké množství italských firem, ale jen malá část z nich má celý proces v Itálii.



Tento nový koncept pečuje nejen o výrobu produktu samotného, ale také o lidi, kteří produkt vyrábějí, přičemž vzdává nejhlubší poctu italské dokonalosti. Koncept neomadeinitaly také ztělesňuje inovativní způsob myšlení a práce. Je to přístup, který se zrodil z vášně, oddanosti, respektu, péče o zaměstnance a jejich pracovní prostředí.

Obruby BLACKFIN jsou vyrobené v 53 výrobních krocích - od náčrtu až po prototyp. Každá obruba BLACKFIN je navržena a vyrobena přímo v Itálii. Jedná se o přímou a strategickou volbu, aby mohli řídit všechny výrobní etapy, vyrábět v reálném čase a sledovat veškerou péči, která je potřeba. Aby každý zjistil pravý význam slova KVALITA.


ZPRACOVÁNÍ TITANU

Kvalitní zpracování titanu je základ. Přesně víme, jaké nástroje jsou pro dokonalé zpracování potřeba. Známe nejhlubší tajemství, abychom mu dali správnou podobu a využili veškeré jeho funkce.

To je také důvod proč právě flexové stranice jsou vyrobeny z materiálu Beta Titan (slitina titanu, vanadu a hliníku), zatímco očnice jsou z čistého titanu. Jsme schopni najít dokonalou rovnováhu mezi technologií, uměním a designem.

Titan je speciální netoxický a hypoalergení materiál s jedinečnými vlastnostmi, který se velmi hodí na výrobu brýlových obrub. Brýlové obruba z titanu je o 48% lehčí než brýlová obruba z niklu/stříbra. Vzhledem k lehkosti a mechanickým výkonům je to materiál s nejlepším poměrem pevnosti a hmotnosti.

Jedná se o kombinaci komfortu a designu vážící pouze 2,4 g. Pojmy lehkost a síla dostávají u obrub Blackfin úplně nové smysly.




Malá ukázka brýlových obrub značky Blackfin , který mají nadčasový design.

Přijďte si vybrat ty své.






123 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page