top of page
Vyhledat
Gabriela B.

Harley Davidson nejsou jen motorky...



Historie značky Harley-Davidson


Harley-Davidson, ikonická americká značka motocyklů, byla založena v roce 1903 ve městě Milwaukee ve Wisconsinu. Zakladateli byli William S. Harley a bratři Arthur a Walter Davidsonové. První motocykl Harley-Davidson byl vyroben v malé dřevěné kůlně, ale rychle získal popularitu díky svému výkonu a spolehlivosti.


Během první světové války dodávala společnost motocykly americké armádě, což výrazně přispělo k růstu jejího povědomí a reputace. V roce 1920 se Harley-Davidson stal největším výrobcem motocyklů na světě. Tato doba byla také charakteristická vývojem ikonických modelů, jako je například řada V-Twin.


Harley-Davidson přežil hospodářskou krizi ve 30. letech a druhou světovou válku, během níž opět dodával motocykly armádě. Po válce se firma zaměřila na civilní trh a postupně se stala symbolem svobody, nezávislosti a amerického ducha. V 50. a 60. letech se motocykly Harley-Davidson staly oblíbenými mezi mladými lidmi a byly spojovány s motorkářskou subkulturou.


Současnost značky Harley-Davidson


Dnes je Harley-Davidson globální společnost s širokým portfoliem motocyklů, které zahrnují jak klasické modely, tak moderní inovace. Společnost se neustále vyvíjí a přizpůsobuje se novým technologiím a trendům. Harley-Davidson nabízí řadu modelů, které pokrývají různé styly jízdy, od cestovních motocyklů až po sportovní a elektrické motocykly, jako je LiveWire.


Firma také klade důraz na komunitu a zážitek z jízdy, organizuje různé akce, srazy a kluby po celém světě. Harley-Davidson pokračuje v inovacích a rozšiřuje své produktové řady, aby oslovila nové generace jezdců.



Brýlové obruby Harley-Davidson


Kromě motocyklů rozšířila značka Harley-Davidson svůj sortiment i do oblasti módních doplňků, včetně brýlových obrub. Tyto produkty jsou navrženy s důrazem na kvalitu, styl a robustnost, které jsou typické pro značku Harley-Davidson.


Brýlové obruby Harley-Davidson často kombinují moderní design s klasickými prvky, čímž oslovují široké spektrum zákazníků. Vyrábějí se z různých materiálů, jako je kov, plast a titan, aby poskytly jak komfort, tak odolnost. Tyto obruby jsou navrženy tak, aby nejen dobře vypadaly, ale také aby vydržely náročné podmínky, které mohou vzniknout během jízdy na motorce.




Přijďte si je vyzkoušet k nám do optiky. Určitě si je zamilujete stejně jako my.


12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page