top of page
Vyhledat
Gabriela B.

Školení od firmy Alcon

Kdo je firma Alcon ?


Alcon je přední světový výrobce kontaktních čoček a produktů pro péči o zrak, který se zaměřuje na inovace a zlepšování kvality života lidí s očními problémy. Společnost byla založena v roce 1945 ve Fort Worth, Texas, USA, a od té doby se stala globálním lídrem v oblasti oční péče.


Alcon nabízí širokou škálu kontaktních čoček, které zahrnují různé typy čoček pro denní, týdenní i měsíční nošení. Mezi jejich nejoblíbenější produkty patří řady TOTAL, Dailies, Air Optix a Precision1, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální komfort a ostrost vidění. Tyto čočky jsou vyrobeny z moderních materiálů, které umožňují vysokou propustnost kyslíku, což přispívá ke zdraví očí. Vše u nás můžete zakoupit.


Kromě kontaktních čoček Alcon také vyrábí roztoky a příslušenství pro jejich údržbu, aby zajistil dlouhodobé pohodlí a zdraví uživatelů čoček jako je například OptiFree, Aosept, atd. Firma se neustále věnuje výzkumu a vývoji nových technologií, které zlepšují kvalitu a funkčnost jejích produktů. Alcon také bojuje proti syndromu suchého oka a tak vyvinul skvělé kapky řady Systane.


Alcon se rovněž angažuje v osvětě a vzdělávání spotřebitelů a odborníků v oblasti oční péče. Spolupracuje s očními lékaři a optometristy, aby poskytla nejlepší možnou péči a podporu svým zákazníkům. Alcon se nejen angažuje v měkkých kontaktních čočkách , ale také vyrábí nitrooční kontaktní čočky, které se využijí pro léčbu katarakty.

My jsme měli možnost se zůčastnit školení toto pondělí 20.5.2024 , které probíhalo přímo v pražském sídle této firmy.



Nejen , že jsme si mohli projít celé portfolium této firmy, přiučit se nových věcí pro zlepšení komunikaci se zákazníky tudíž s Vámi, ale měli jsme možnost navštívit ATC (Alcon Technology Centrum), kde mají možnost nový nebo také stávající lékaři z celého světa si vyzkoušet operaci katarakty na prasečích očích, nebo také oparci ohledně sítnice.


Díky své dlouholeté zkušenosti a závazku ke kvalitě je Alcon důvěryhodným partnerem pro miliony lidí po celém světě, kteří se spoléhají na jeho produkty pro zlepšení svého vidění a celkového zdraví očí a jsme velice rádi , že naše optika může spolupracovat s takovým celosvětovým lídrem.


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page