top of page
  • Gabriela B.

Oční kapky - které jsou pro Vás ty vhodné ?

POCITY SPOJENE S DIAGNÓZOU SYNDROMU SUCHÉHO OKA


Příznaky suchého oka bývají dráždivé a ovlivňují každodenní činnosti. Pocit suchého oka bývá poměrně běžný, ale kterýkoliv z následujících příznaků může naznačovat, že trpíte syndromem suchého oka.





SYSTANE Complete


Zvlhčující oční kapky , které poskytují optimální úlevu od všech forem syndromu suchého oka bez nutnosti diagnostiky slzného filmu. Složení ,,vše v jednom" zvlhčuje, obnovuje a chrání všechny vrstvy slzného filmu. Systane COmplete lze používat po celý den dle potřeby k úlevě od příznaků syndromu suchého oka a všech typů podrážděných, suchých očí. Oční kapky je možné použít 15 minut před nasazením kontaktních čoček a dále pak po jejich vyjmutí. NEPOUŽÍVAT PŘI APLIKOVANÝCH ČOČKÁCH V OKU​




SYSTANE HYDRATION


Zvlhčující oční kapky s kyselinou hyaluronovou poskytují okamžitou úlevu od středně těžkých příznaků suchého oka při častých a výraznějších obtížích. Přinášejí intenzivní hydrataci a vyšší komfort díky nižší četnosti kapání. Systane Hydration lze používat po celý den dle potřeby k úlevě od příznaků suchého oka. Zvlhčující oční kapky hydratují povrch oka a poskytují zklidnění a úlevu od příznaků jako jsou suchost očí, podráždění, pálení, nadměrné slzení. Systane Hydration LZE POUŽÍVAT BĚHEM NOČENÍ KONTAKTNÍCH ČOČEK.



JAK SPRÁVNĚ KAPAT OČNÍ KAPKY



  1. uchopte lahvičku dnem vzhůru

  2. zakloňte hlavu. Nechte obě oči otevřené. Ukazováčkem stáhněte spodní oční víčko směrem dolů, aby vznikla ,,kapsa"

  3. podívejte se nahoru

  4. poklepáním na dno lahvičky nebo zmáčknutím lahvičky ze stran uvolněte 1-2 kapky přípravku, které kápnou do vytvořené ,,kapsy"

  5. kapátkem se nedotýkejte oka ani jeho okolí"""

  6. po vkápnutí zavřete na pár sekund oči a zamrkejte.

  7. je-li to nutné, zopakujte celý postup s druhým okem.


56 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Oakley

bottom of page