top of page
  • Gabriela B.

Oakley

Vstupte do světa inovací, designu a špičkové kvality s Oakley – předním průkopníkem v oblasti sportovních brýlí. Od svého založení v roce 1975 se Oakley stal synonymem pro vynikající ochranu očí a styl, a to nejen mezi sportovci, ale i mezi nadšenci pro moderní design a technologické inovace.



Historie Oakley:


Když Inovace Potkává Legendární Design

S odvahou v srdci a vizí změnit pravidla hry založil Jim Jannard společnost Oakley v roce 1975 v garáži svého domu. Od samého počátku byla jeho vize jasná: spojit technologickou excelenci s nekompromisním designem. Tato vášeň pro inovace a láska k sportu posloužila jako hnací síla, která přivedla Oakley na vrchol sportovního průmyslu.

V roce 1980 přišla první průlomová technologie - "The Oakley Grip", která představovala začátek nekonečného proudu inovací. V následujících letech Oakley stvořil revoluční materiály jako Unobtainium®, který poskytuje optimální přilnavost při potu a dešti, a Plutonite®, materiál pro skla s vysokým stupněm odolnosti proti nárazu a 100% ochranou proti UV záření.


S postupem času se Oakley stala neoddělitelnou součástí sportovních akcí. Od závodů Formule 1 po X Games, sportovci si oblíbili Oakley pro jeho nekompromisní výkon a výjimečný design. Oakley neustále posunuje hranice v oblasti sportovních brýlí a slunečních brýlí, a to vždy s ohledem na potřeby těch, kteří odmítají kompromisy.

Dnes je Oakley synonymem pro špičkovou kvalitu, styl a nekonečný odvážný přístup. Přidejte se k historii inovací a výkonu. Přidejte se k rodině, která neustále mění pravidla hry. Přidejte si Oakley na nos a projevte svůj odvážný styl, který je více než jen módní prohlášení - je to životní styl.



Technologie

Každá brýle od Oakley jsou výsledkem neustálého výzkumu a vývoje. Díky pokročilým technologiím, jako je Prizm™, který zvyšuje kontrast a optimalizuje viditelnost ve specifických prostředích, Oakley zůstává špičkovým lídrem na trhu sportovních brýlí.


Design

Světově proslulý design je klíčovým prvkem každého modelu Oakley. Inovativní tvarování, odolné materiály a esteticky působivý vzhled spojený s funkcionalitou – to vše najdete v každé brýli, kterou vám Oakley přináší.


Kolekce

Prozkoumejte naši širokou nabídku brýlí, které pokrývají různé sporty a životní styly. Od ikonických modelů pro cyklistiku a golf po stylové lifestyle brýle, Oakley má něco pro každého.




Vyberte si své Oakley brýle ještě dnes a objevte, proč jsou Oakley synonymem pro perfektní spojení mezi stylem a výkonem.

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page