top of page
Vyhledat
  • Gabriela B.

Nové multifokální brýlové čočky Varilux XR series



Progresivní brýlová čočka, která ví, jak se vaše oči skutečně pohybují. Brýlové čočky řady Varilux® XR™ jsou navrženy umělou inteligencí, která dokáže předvídat, jak se na věci budete dívat. Zažijte okamžitou ostrost i při pohybu¹ a plynulé přechody z blízka do dálky. To vše nabízejí celkově nejlepší progresivní brýlové čočky Varilux®².


Navrženy pro podporu přirozeného pohybu očí


Oči se pohybují více směry a standardní progresivní čočky více podporují lineární pohyb očí, to může očím ztížit rychlou změnu zaostření. Brýlové čočky řady Varilux® XR™ reagují na skutečný pohyb vašich očí a poskytují vám přirozenější zážitek z vidění. Tato brýlová čočka je vyvinuta s využitím umělé inteligence a zpracovává více něž 1 milion datových bodů od uživatelů brýlí a dokáže tak předvídat vizuální chování každého nositele.

Abychom vytvořili vaše čočky, vytvoříme vašeho unikátního digitálního avatara a analyzujeme jej ve 3D prostředí, které reprodukuje scénáře ze skutečného života. Tento proces stanoví váš individuální zrakový profil, což nám umožňuje optimalizovat čočku pro vaše vizuální chování, nejen pro váš předpis.


Ostré a plynulé vidění


Když budete během dne provádět více úkolů najednou, zažijete okamžitě zaostření i při pohybu s bezproblémovým přechodem z blízka do dálky.

Věci tak vidíte jasně na všechny vzdálenosti, můžete být aktivní i stabilní a pohybovat se ve svých přirozených pozicích.



Čím jsou tyto brýlové čočky unikátní ? podívejte se na následující video.



98 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Oakley

bottom of page