top of page
  • Gabriela B.

Užijte si život s kontaktními čočkami Precision 1




Prožijte svůj aktivní život s jednodenními kontaktními čočkami Precision 1.

Život s kontaktními čočkami Precision 1 Vám ukáže jak si užívat Váš život v každé situaci. Jsou velice pohodlné a předurčené k tomu, abyste si je zamilovali. Vše co musíte udělat je vyzkoušet je a přesvědčit se sami co se stane. Nezapomínejte , že jsme tu vždy pro Vás a máme pro vás nejen spoustu podpůrných typů, triků a inspirace jak si užívat život s kontaktními čočkami Precision1.


Co za tím stojí?

V kontaktních čočkách Precision 1 používají technologii smartsurface, což je mikrotenká, vysoce inovativní vrstva na povrchu kontaktní čočky, která obsahuje víc než 80% vody. Co to znamená ? To znamená dlouhotrvající komfort a ostré vidění. Věda , které za to stojí.


Pro koho jsou tyto jednodenní kontaktní čočky určené ?

Pro lidi, kteří rádi vidí. Kontaktní čočky Precision 1 jsou navrženy pro uživatele, kteří chtějí vést život bez omezení s kontaktními čočkami a zároveň chtějí dlouhotrvající komfort bez potíží i po 8 hodinách nošení.

Jakmile začnete nosit kontaktní čočky Precision 1 , otevře se Vám úplně nový svět. Zažijte svobodu aktivního života bez brýlí a zaměřte se na svůj život.








Objednejte se na aplikaci kontaktních čoček ještě dnes.




37 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Zrak

bottom of page