top of page
  • Gabriela B.

Samozabarvovací brýlové čočky Transition

Aktualizováno: 25. 2. 2022



AKTIVUJÍ SE V INTERIÉRU I VENKU


Žádejte brýlové čočky s technologií Transition , která pohodlně chrání vaše oči uvnitř a také i venku . Technologie Transition Signature je technologií s nejlepší odezvou, která se neustále přizpůsobuje světelným podmínkám ve vašem okolí. Při vystavení přirozenému světlu se trilióny samozabarvovacích molekul technologie Transition Signature Chromea 7 začnou představovat tak, aby do Vašich očí dopadalo optimální množství světla bez ohledu na to, zda se nacházíte na přímém slunečním světle nebo pro zataženou oblohou.


VYBERTE SI BARVU, ZVOLTE SI SVŮJ STYL.


Slaďte své obruby s jednou z jedenácti barev brýlových čoček Transitions. Každá z barev se aktivuje, pokud je vystavena světlu, a po návratu do interiéru dojde k rychlému návratu do čirého stavu. Nyní můžete zajistit, že i venku vypadáte skvěle a váš zrak je přitom stále chráněn.


KAŽDODENNÍ PÉČE O ZRAK


Světlo je klíčové pro naše vidění a také pro naši celkovou pohodu. Část světelného spektra, které dopadá do našich očí, je tvořena škodlivými světelnými složkami, jež mohou zdraví našich očí poškodit. Technologie Transitions v našich brýlových čočkách průběžně absorbuje 100 % UVA a UVB záření. Pohlcuje také škodlivé modré světlo, vyzařované moderními světelnými zdroji a zejména sluncem.



Tyto brýlové čočky jsou nejen stylové , ale také chrání Váš zrak před UV zářením.

Přijďte si vybrat tu svou barvu. Na optice máme k nahlédnutí vzorky barev.

A jak se liší tyto samozabarvovací brýlové čočky generace 8 od generace 7 ? v následujícím videu se můžete sami přesvědčit čím jsou tak unikátní.



194 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Zrak

bottom of page