top of page
Vyhledat
Gabriela B.

Samozabarvovací brýlové čočky s polarizací


TRANSITIONS XTRACTIVE NOVÁ GENERACE


Poznejte pohodlí při přechodu z interiéru ven, zažijte vizuální komfort za volantem a užívejte si vědomí, že jste svému zraku dopřáli maximální ochranu před škodlivým světlem – to vše díky technologii Transitions Xtractive.










VÝRAZNĚJŠÍ ZABARVENÍ. VYŠŠÍ OCHRANA A LEPŠÍ VIZUÁLNÍ KOMFORT.


Technologie Transitions Xtractive nabízí nejvyšší míru zabarvení. Adaptivní brýlové čočky Transitions XTRActive jsou XTRA tmavé venku pro osoby citlivé na světlo, zatmavené za čelním sklem auta. Ideální při řízení.



KAŽDODENNÍ PÉČE O ZRAK



Světlo je klíčové pro naše vidění a také pro naši celkovou pohodu. Část světelného spektra, které dopadá do našich očí, je tvořena škodlivými světelnými složkami, jež mohou zdraví našich očí poškodit. Technologie Transitions XTRActive poskytuje ochranu před modrofialovým světlem v interiéru i ve venkovním prostředí.




XTRACTIVE POLARIZED - POLARIZOVANÁ SAMOZABARVOVACÍ BRÝLOVÁ ČOČKA



Nové polarizované čočky Transitions XTRActive jsou speciálně navrženy pro nositele, kteří jsou extrémně citliví na světlo a jsou často vystaveni intenzivnímu a reflexnímu oslnění.

Snižují oslnění vytvářené sluncem a poskytují nositeli lepší vidění při sledování reflexních povrchů, jako je voda, sníh, sklo , nebo rozpálená vozovka.



31 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

コメント


bottom of page