top of page
  • Gabriela B.

Povrchová úprava brýlových čoček - Crizal Sapphire

Povrchová úprava brýlových čoček Crizal Sapphire od firmy Essilor poskytují tu nejlepší čirost ve své třídě za účelem zajištění optimálního vidění a estetického dojmu. Jinými slovy – množství odlesků ve vašich brýlových čočkách bude mininální.

Toto všestranné vylepšení brýlových čoček je navržené za účelem snížení odrazivosti bez ohledu na to, odkud rušivé světlo přichází – přesnější vidění a špičkové estetické vlastnosti brýlových čoček.


VÝHODY


Ať už se nacházíte kdekoliv, v interiéru či venku, dopadá na vaše brýlové čočky ze všech úhlů světlo. To může vést ke vzniku obtěžujících odlesků, které mohou nepříjemně ovlivňovat váš každodenní život. Aplikace technologie Crizal Sapphire UV zajišťuje u vašich brýlových čoček snížení množství odlesků ze všech směrů a zvyšuje ochranu před UV zářením. Ve svých brýlových čočkách zaznamenáte méně rušivých odrazů světla a díky dokonalému estetickému dojmu budou vaše brýlové čočky pro ostatní prakticky neviditelné.



BEZPEČNÁ JÍZDA

Technologie Crizal Sapphire UV je dokonalým řešením brýlových čoček pro řidiče, zejména při jízdě v noci. Snížením míry oslnění a tzv. duchových obrazů je technologie Crizal Sapphire UV dokonalé řešení brýlových čoček pro pohodlnou jízdu.





INOVACE V KAŽDÉM OHLEDU

Technologie Crizal Sapphire UV zajišťuje, že vaše brýlové čočky odpuzují škrábance, šmouhy, vodní kapky a prachové částice. Jinými slovy – vaše brýlové čočky jsou neuvěřitelně kvalitně chráněné. Což se hodí při každodenních aktivitách.


NEJVYŠŠÍ MÍRA OCHRANY ZRAKU PŘED UV ZÁŘENÍM PRO ČIRÉ BRÝLOVÉ ČOČKY

S technologií Crizal Sapphire UV jsou vaše oči chráněné před škodlivým UVA a UVB zářením přicházejícím ze všech směrů.



PŘIJĎTE SE PŘESVĚDČIT NA VLASTNÍ OČI K NÁM DO OPTIKY.


50 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Zrak

bottom of page