top of page
  • Gabriela B.

Multifokální - progresivní brýlové čočky Varilux X series

Aktualizováno: 22. 7. 2021




Zažijte naprostou vizuální svobodu !


Používání brýlových čoček Varilux X Series povyšuje vaše vidění na zcela novou úroveň . Rozšíříte své vidění ve vzdálenosti na délku paže.Zažijte plynulejší přechody mezi jednotlivými zónami vidění . Nemusíte již natáčet hlavu , abyste správně zpestřili . Svobodně vykonávejte více věcí najednou bez omezení a zdaleka nejen to .



UVIDÍTE VÍCE I LETMÝM POHLEDEM


Stejně jako všechny ostatní brýlové čočky Varilux jsou i Varilux X Series navrženy tak, aby poskytly ostréra vidění na více vzdálenosti. Brýlové čočky řady Varilux X se liší tím, že vám umožňují plynul přechod mezi jednotlivými zónami vidění. Jedná se o skutešně neuvěřitelnou inovaci, který znamená, že jste schopni zcela neomezené interakce se všemi předměty ve svém okolí bez jakýchkoliv vizuálních omezení.






SVOBODA OSTRÉHO VIDĚNÍ

Běžnou stížností uživatelů multifokálních brýlových čoček je skutečnost, že jsou nucení neustále natáčet hlavu směrem, kterým se chtějí dívat. Ve všech testovaných situacích zjistili nositelé Varilux X Series, že pokud se věnují více činnostem najednou, nemusejí za účelem zaostření na konkrétní předmět příliš hýbat hlavou.


TECHNOLOGIE VIZUÁLNÍ REVOLUCE

Varilux X Series využívá technologie Nanoptix a Synchroneyes a představuje také novou revoluční technologii Xtend. Tyto tři technologie společně zajišťují ostré vidění na všechny vzdálenosti.



XTEND

Technologie Xtend přináší ostré vidění na několik vzdáleností ve stejném úhlu pohledu. Nositelé tak mohou snadno zachytili každý detail na délku paže, a to i v pohybu.



NANOPTIX

Nanoptix prakticky eliminuje rušivých plovoucí efekt. Nositelé tak neztrácejí rovnováhu při pohybu.



SYNCHRONEYES

Poskytuje rozšířená zorná pole , díky kterým si můžete lépe vychutnat vše kolem sebe.




VAŠE VLASTNÍ VIDĚNÍ

Změřením vašich dioptrií to pouze začíná. Vaše brýlové čočky Varilux X Series mohou být upraveny až sedmi jedninečnými měřením na základě vašich zvyklostí při čtění, fyziologického tvaru vašeho oka, a dokonce i obrů, které chcete nosit. To je možné díky unikátními postupu měření, který vyvinula společnost Essilor a je používán také i v naší optice. Úroveň přizpůsobení zajištuje, že jsou Vaše brýlové čočky Varilux X Series skutečně jedinečné a zajistí Vám tak ten nejlepší. Vizuální zážitek.




Objednejte se ještě dnes na vyšetření Vašeho zraku

v našem rezervačním systému

nebo na telefonním čísle

+420 736752757.

Vaše oči si to zaslouží.


Více informací o těchto unikátních brýlových čočkách Vám rádi zodpovíme v naší optice.




193 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Zrak

bottom of page