top of page
  • Gabriela B.

Brýlové čočky EYEZEN

Aktualizováno: 26. 3. 2021



Ať už hovoříme o počítačích, chytrých hodinkách či telefonech, brýle daleko více než kdy v minulosti podporují náš život online. Každodenní užívání digitálních zařízení může vaše oči zatěžovat a způsobovat jejich namáhání. Brýlové čočky Eyezen jsou jednoohniskové brýlové čočky. Nabízejí ostřejší vidění než běžné jednoohniskové brýlové čočky a pomáhají snižovat únavu očí. Brýlové čočky Eyezen jsou k dispozici pro každého – ať už máte předpis nebo jen toužíte po brýlích pro svou každodenní práci s digitálními obrazovkami a displeji.


BRÝLOVÉ ČOČKY S PŘÍDAVKEM PRO ZVÝŠENÍ KOMFORTU VAŠEHO VIDĚNÍ


Přídavek, který se nachází na spodní straně brýlových čoček, označujeme jako technologii Eyezen Focus. Velice významně podporuje úsilí vašich očí přízpůsobit se práci s digitálními zařízeními. Technologie Eyezen Focus snižuje namáhání očí a zlepšuje čitelnost malých znaků.


OCHRANA PŘED MODRÝM SVĚTLEM

Eyezen vás chrání při práci nebo během volného času u obrazovek a displejů použitím integrované technologie Smart Blue FilterTM, která snižuje množství škodlivého modrého světla, jemuž jste vystaveni.




SNÍŽENÉ NAMÁHÁNÍ OČÍ A LEPŠÍ DRŽENÍ TĚLA

Představte si , jak pracujete s telefonem ,laptopem nebo tabletku. Velice často jste k nim velmi blízko, díváte se na ně po dlouhou dobu a obvykle s nepřirozeným držením těla. Eyezen vám nabízí podporu vidění ve spodní části brýlové čočky, která zajišťuje, že předměty v této oblasti vidíte jasněji. Pokud se díváte přes spodní část obrazu brýlové čočky EYEZEN, působí obrázky a texty výraznějším dojmem, a vy se proto budete při práci se svým zařízením méně hrbit.



NEMÁTE ŽÁDNÉ DIOPTRIE ? NEVADÍ , EYEZEN JE TU I PŘESTO PRO VÁS TO NEJLEPŠÍ


I když nemáte žádné dioptrie , i tak můžete využít výhodné brýlových čoček Eyezen . Technologie Eyezen Focus vám pomůže po celý den uvolnit zrak, uleví od namáhání očí a podpoří správné držení těla. Používáním brýlových čoček Eyezen znamená také to , že budete moci konečně nosit ty skvělé obrany, po kterých jste vždy toužili.


Objednejte se ještě dnes na vyšetření Vašeho zraku

v našem rezervačním systému

nebo na telefonním čísle

+420 736752757.

Vaše oči si to zaslouží.


58 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Zrak

bottom of page